Laptop scherm vervangen

Een defect laptopscherm in prima te vervangen want het gebeurd maar al te vaak dat de laptop is gevallen of dat we per ongeluk ergens tegenaan stoten. Ook kan het gebeuren dat het scherm dode pixels heeft en dat dit is verergerd tot een grote vlek op het scherm. Grote inktvlekken of zogenaamde brandvlekken zien we ook regelmatig. Allemaal redenen om het laptop scherm te vervangen.

Hoe oud is de laptop ten opzichte van het scherm. Voor een nieuw laptop scherm moet u toch gemiddeld zo’n 120 euro rekenen afhankelijk van het merk van de laptop en het type.

Merken zoals:
Acer, Alienware, Aopen, Apple, Archos, Asus, Benq, BSI, BTO, Clevo, Compaq, DELL, Emachines, Emtec, Fujitsu Siemens, Gateway, Haier, Hitachi, HP, Hyundai, IBM, Laser, Lenovo, LG, Medion, Microstar, MSI, Mybook, NEC, Nokia, Notebooky, Olivetti, One, Packard Bell, Panasonic, Paradigit, Philips, Pioneer, Point of View, Promedion, Q-Force, Sager, Samsung, Sony, Tangent, Targa, Topline, Topnote, Toshiba, Tulip, Xeron, XXODD, etc.

Is het laptopscherm of de inverter defect? Met strepen in het beeld of rare plekken hoeft nog niet het laptop scherm defect te zijn. Een inverter of de videokaart kunnen ook het defect blijken te zijn. Voor een goede diagnose kun u altijd bij ons terecht.

NO CURE, NO PAY: (GEEN OPLOSSING = GEEN KOSTEN)

Voor een laptopscherm vervanging geldt: no cure, no pay! Kunnen wij het niet maken, dan betaal je niets.

Laptop scherm vervangen

Al onze tarieven vindt u op onze tarieven pagina.

De 5 zekerheden van Total Progress Computerhulp

 • NO-Cure NO-Pay

  Reparatie op basis van NO-Cure NO-Pay

 • Langskomen

  Langskomen zonder afspraak tot 19:00!

 • Garantie

  3 maanden garantie en service op uw reparatie.

 • Advies

  Wij geven eerlijk onafhankelijk advies!

 • Snelheid

  Wij repareren 90% binnen 24 uur!